0,125 Som En Brøk :: kinderbook-inc.com
Australia T20 Match India | Red Lambswool Scarf | Besteforeldre Ønsker Seg Ny Baby | Sireesha Telugu Channel | Miniature Sølv Fotorammer | Diamond R Innledende Anheng | Nba 2k19 Mobile Last Ned Gratis | Daniel Day Lewis 2017

For å gjøre om til desimaltall utfører du divisjonen, altså deler teller på nevner. Det kan være til hjelp å gjøre om til en brøk med en tierpotens 10, 100,. i nevner. Når du skal ha to femdeler av et tall, så ganger du tallet med to og deler resultatet på fem. Ikke værre enn det. Og når du deler med en brøk, så skal du gange med den motsatte brøken. Start studying Omgjøring av prosent, desimaltall og brøk. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Your email address will not be published. Required fields are marked. Comment. brøk er et delestykke. Svaret du får skal du sette et kryss på/legge en brikke over. Du har ikke lov til å ombestemme deg etter at du har delt og fått et svar! Deretter er det nestemann sin tur til å gjøre det samme. Førstemann til fem på rad eller den som har flest rader vinner ! Spilleskjema: 9 60 2 1,26 6 12 0,1 20 3,75 0,167 50 4,25.

delestykke. Svaret du får skal du sette et kryss på/legge en brikke over. Du har ikke lov til å ombestemme deg etter at du har fått et svar! Deretter er det nestemann sin tur til å gjøre det samme. Førstemann til fem på rad eller den som har flest rader vinner ! Spilleskjema: 0,4 0,125. 0,125: 12,5%: Vi ser at en del av en hel kan uttrykkes i et diagram, som brøk, som desimaltall eller i prosent %. Dette benytter vi oss av når vi skal regne i prosent. Eksempel 1: Lotte Kristiansen skjøt 12 skudd mot mål i en håndballkamp. Hun skorte 9 mål, mens 3 skudd gikk i stolpen. 0,125: 12,5%: Det fremgår, at en del af en hel kan udtrykkes i et diagram, som brøk, som decimaltal eller i procent %. Dette benytter vi os af, når vi skal regne i procent. Eksempel 1: Lotte Kiærskou skød 12 skud mod mål i en håndboldkamp. Hun scorede 9 mål, mens 3 skud gik på stolpen. Hvis du ser en fejl på dette websted, ville vi være taknemmelige, hvis du kunne rapportere det til os ved hjælp af kontakt-linket øverst på denne side, så vil vi forsøge at rette det så hurtigt som muligt. Denne side blev sidst opdateret:: Søn 22 Jul 2018. Sifferet $0$ fungerer som en plassfyller som ikke bidrar til tallets verdi. Uten $0$ ville ikke posisjonssystemet fungert. Årsaken til at akkurat $10$ er valgt som base i vårt tallsystem sies å være at mennesker har ti fingre, det finnes ikke noen matematisk begrunnelse.

Mens alle anstrengelser er gjort for å sikre nøyaktigheten av metriske kalkulatorer og diagrammer som er gitt på dette nettstedet, kan vi ikke garantere eller bli holdt ansvarlig for eventuelle feil som er gjort. Hvis du oppdager en feil på denne siden, ville vi være takknemlig om du kunne rapportere det til.

Glenmorangie Tusail Gjennomgang
Azure Search Blob
Kidco Pressure Mount Gate
Chase Sapphire Foretrukne Expedia
Party Wear Topper Shein
Totoro Plush Large
Wayfair Hevede Senger
Verdt Verdig Mening
Long Sleeper Syndrome
Samoyed Dog Size
Bolens H1502 Vedlegg
Sofa Arm Wrap Ikea
Macbook Pro A1398-skjerm
Markedsføringsstrategier På Forskjellige Stadier I Plc
Beste Venn Enkle Sitater
Ulike Typer Australske Hyrder
Pandora Spoon Ring
Pus Filled Bump On Armpit
Samsung Buet Smart-tv
Den Raske Ruten 2
Naturalizer Rose Gold
Ias Ansar Shaikh Upsc Book List
Star Wars Rebels Guide
Marvel Rising Secret Warriors Utgivelsesdato
Hvordan Aktiverer Jeg Siri På Iphone Xr
Galaxy Fit Bærbar
Søte Billige Gjenfødte Babyer
Nike Flip Flops For Kvinner Til Salgs
Bånd Mikke Mus
Sukker I Hvit Melk
Chicken Pot Pie I Instant Pot
Godstog
Steinel Combi Check 12v Batteri
Taklys For Utvendig Veranda
Rask Hjemmelaget Pizzakorps
Tmj Trener Mayo
Shure Noise Cancelling Earphones
Dobbelt Kokt Frites
Z12 Walk F80 Bindinger
Syma Sky Thunder
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17